Wat is

het Vredesfestival?

Het Vredesfestival 23, 24 en 25 september 2022.

Wordt gehouden op het Silverdome evenementen locatie.

Vredesweek

Wat is het Vredesfestival?

Je hebt er misschien al wel eens van gehoord: de Vredesweek.

De Vredesweek wordt al jaren in Nederland georganiseerd. Hierbij draait het om bezinning en verbinding met elkaar. De Vredesweek vindt jaarlijks plaats in de week van 21 september, dit is de door de Verenigde Naties uitgeroepen Internationale Dag van de Vrede.

Week van de Vrede

Jaarlijks wordt De Week van de Vrede in Zoetermeer georganiseerd door ILOZ.

In het ILOZ worden allerlei levensbeschouwingen verenigd: kerken, moslimorganisaties, de joodse-, baha’i-, hindoe-, humanistische- en Syrisch-culturele gemeenschappen van Zoetermeer.
Samen zijn zij een waardevolle gesprekspartner van de gemeente en organiseren ze dit jaar
het gloednieuwe Vredesfestival.

Grenzen verleggen

Nieuw Jasje

De Week van de Vrede wordt dit jaar in een compleet nieuw jasje gestoken!

De grenzen worden dit jaar verder verlegd dan ooit tevoren, je kunt er genieten van eten uit verschillende windstreken, dansen op muziek van over de hele wereld en producten van diverse culturen shoppen bij de gezellige kraampjes. Dus, het is een multicultureel evenement vol ontmoetingen en gesprekken.

Vredesfestival

Het Vredesfestival is een 3-daags festival waar respect voor alle geloofsovertuigingen en culturen centraal staat.

Het is een festival vol inspiratie waar voor iedere leeftijd, cultuur of achtergrond iets te beleven valt! Geniet van live muziek bij het podium en laat je beste danskunsten zien, wil je met andere mensen in contact komen, en vooral veel plezier maken? Kom dan naar het Vredesfestival Zoetermeer!

Diversiteit

De kracht van diversiteit zul je ervaren bij het Vredesfestival.

Ontdek hoe waardevol het is wanneer diversiteit tastbaar wordt. Beleef allerlei levensbeschouwingen en kom in contact met elkaar! Dat is het Vredesfestival in Zoetermeer. 

Tijd voor ontmoeting

Het is tijd voor ontmoeting bij het Vredesfestival, want eten en muziek verbindt verschillende culturen!

Ben je een lokale ondernemer? Ben je eigenaar van een restaurant? Of wil je de producten van jouw winkel tijdens het Vredesfestival verkopen? Neem snel contact met ons op via info@stichtingrijkt.nl of 0621542213.

Kom gezellig langs en geniet met ons mee, vrijdag vanaf 18:00 tot 23:00, zaterdag vanaf 13:00 tot 23:00 en zondag vanaf 13:00 tot 21:00. Locatie: naast het Silverdome in Zoetermeer.

Het Vredesfestival in Zoetermeer is een groot feest voor iedereen!