Event

Artiesten

Tijdens het Vredesfestival staat genieten en plezier maken met elkaar voorop.

Daarbij zijn toffe shows van diverse artiesten natuurlijk onmisbaar. Je kunt het hele weekend lang dansen, meezingen en genieten van verschillende artiesten elk met een ander genre. Zo is er voor ieder wat wils. Ben je benieuwd welke artiesten er komen optreden en op welke dag je ze kunt verwachten? Check het snel hieronder, dan hoef je niemand te missen!

Vrijdag 23- 09

Vrijdag

23-09

Yulia

Zangeres uit Oekraine

Vrijdag

23-09

Duo Grace & Mick

een country duo uit Alblasserdam

Duo Grace & Mick een country duo uit Alblasserdam en zingen vooral Engelstalige countrynummers, maar omdat zij van Indisch/Molukse afkomst zijn zingen zij ook nummers uit de Molukken.
Vrijdag

23-09

Shaina Pietersz

POI Dance

POI Dancen

Vrijdag

23-09

Ballofire Band

Reggae

Zaterdag 24- 09

Zaterdag

24-09

Yulia

Zangeres uit Oekraine

Zaterdag

24-09

Yusuf Meral / Grup Lalezar

Turksecultuur muziek met dans

Zaterdag

24-09

The one man band M.O.K.

Caribische/Latin stijlen

Het repertoire bestaat uit diverse Caribische/Latin stijlen (oa Merengue, reggae en veel meer) en (neder)Pop dat natuurlijk onmisbaar is.
Zaterdag

24-09

Jacelyn

POP

De jonge Zoetermeerse zangeres Jacelyn heeft haar eerste single uitgebreid: In Love. Jacelyn heeft al vaker in Zoetermeer opgetreden, onder andere bij het Vredesfestival en Keti Koti

Zaterdag

24-09

Indianen dans groep

Dans

Zaterdag

24-09

Ricky Jansen

I Can See Your Voice S3 Afl 9

De jonge Haagse zanger bekend van onderandere  I CAN SEE YOUR VOICE S3 Aflevering 9

Zaterdag

24-09

Johan Rensen

I Can See Your Voice S3 Afl 9

Zanger/Presentator Johan Rensen.

Johan 4 singles uitgebracht waarvan de bekendste “Ik ben het waard” Ook kwam hij in contact met een aantal radiostations en heeft hij sinds maart 2020 zijn eigen radioprogramma bij FouteRadio. Johan is een gezellige entertainer die van iedere locatie een feest kan maken met een lach en een traan.

Zaterdag

24-09

Farouk

Rap

De rapper Farouk of hoe hij echt heet Mohammed Farouk Agha wazir is geboren in Hilversum en opgegroeid in Rotterdam op zijn 10 de verhuisde hij naar Zoetermeer en 2 jaar later stond heel zijn wereld op de kop .

Hij verhuisde naar Antwerpen en daar begon hij te rappen op zijn 15 de. Hij zocht een manier om met alle pijn en mentale problemen om te gaan en zo vond hij zijn ware passie . Die jongen is zwaar gemotiveerd en weet van zichzelf dat dit hem gaat lukken . Farouk zegt altijd sabr nog ff en we pakken alles

Zaterdag

24-09

Alina Pozi

Latin artist

Alina Pozi is de op één na beste Latin artiest, geboren in Nederland. Omdat haar ouders immigranten waren die in Cuba en Italië zijn geboren, groeide deze 25-jarige latina op met Spaans als haar eerste taal.

Ze was vaak alleen met haar moeder die haar leerde over de Latijnse cultuur en haar inspireerde met Latijnse muziek. Deze Cubaans/Italiaanse roots, samen met het opgroeien in Nederland, vormden een unieke basis voor Alina Pozi om de artiest te worden die ze nu is: Extraverte persoonlijkheid die bekend staat om haar unieke flow en een killer op de microfoon.

Ze vertegenwoordigt de Latin cultuur in Nederland en is klaar om haar muziek naar de rest van de wereld te brengen!

Zaterdag

24-09

The Herbalist Band

Band Reggae, Funfk en Jazz en veel meer

The band standing in the back of me consider themselves as
“Rotterdam’s Finest”

All the individuals
have been playing music for quite some time now
A few years ago they decided to join forces
which resulted in the Herbalist band

Now, don’t go and ask for them for some herbs
It’s not that kind of band The herbalist represents
a mixture of musical influences combined to one healing medicine for
all music lovers around the world Trust me, today: you will be healed!

Zondag 25 – 09

Zondag

25-09

drigi drigi

Griekse en internationale muziek

Zondag

25-09

Dansschool Shi-Rag

Dans optreden

Zondag

25-09

Ersoy Demir

‘de Turkse André Hazes’.

Arnhemmer Ersoy Demir (46) is bekend als De Turkse Hazes. Hij kreeg bekendheid door eerst tijdens Turkse feesten en bruiloften op te treden, niemand die toen wist dat hij net zo goed als Andre Hazes kon zingen.
Zondag

25-09

Guido van zutphen

nederlandstalig muziek

Een top zanger door zijn enorme gevoel voor muziek heeft hij direct contact met zijn publiek .

Zondag

24-09

Jacelyn

POP

De jonge Zoetermeerse zangeres Jacelyn heeft haar eerste single uitgebreid: In Love. Jacelyn heeft al vaker in Zoetermeer opgetreden, onder andere bij het Vredesfestival en Keti Koti

Zondag

24-09

Dreamz

Band

Bollywood/hindoestaanse muziek

Zondag

24-09

Angel Aroena

Bollyood – Hindoestaans

Bollywood/hindoestaanse muziek

Zondag

24-09

Wietwa

Bollyood – Hindoestaans

Bollywood/hindoestaanse muziek

Zondag

24-09

Sadhana Lila

Vlogger sangeres

Sadhana Lila is een singer/songwriter en online content creator (grootste aantal volgers social media NL hindipop/desi scene) uit Nederland. Ze werd geboren in 1988 in Rotterdam, trouwde in 2015 en werd in 2016 moeder van een klein meisje. Velen kennen Sadhana als ex-lid van de populaire band 2FamousCrw. Ze was de eerste zangeres die ooit in de band kwam en werd toen de ‘firstlady’ genoemd. Ze staat bekend om haar coverversie van de grote hit Babydoll (internationaal) en was de eerste zangeres in de lokale Hindiscene van Nederland die een miljoen views scoorde met de videoclip.

Al haar videoclips met hitproducer en professionele videograaf Selectabeats waren een succes. Ze deed meer dan 5 (Zuid-Amerikaans – Suriname) tours met grotendeels uitverkochte shows. Ze deed ook shows in Spanje, Italië, (meerdere in) het Verenigd Koninkrijk en ging naar Hyderabad India voor een interview over haar carrière en covershoot van een tijdschrift. In 2018 besloot Sadhana als soloartiest verder te gaan en werd getekend door Vixz Project.

Naast zangeres, songwriter, echtgenote, moeder, vlogger en influencer is ze ook model. Ze is gepubliceerd in veel tijdschriften, kranten, websites en speelde in een aantal televisieprogramma’s. Sadhana heeft veel fans en volgers. Met meer dan 80.000 volgers en abonnees online is ze een populaire influencer. Als influencer werkt ze veel samen met merken over de hele wereld.